dilluns, 12 de març de 2018

Perdiu a la menorquina

Aquest nadal varem cuinar unes perdius de caça....aquesta recepta queda molt bé i no és gens complicada.

Ingredients (2 persones)

2 perdius ja plomades
1 boci de beina de vainilla
3-4 alls sencers sense pelar
llorer

picada: pa torrat i pebre vermell dolç i vinagre

aigua o brou suau

En una cassola de terrissa hi fregirem les perdius fins que agafin color. Llavors hi afegim el brou o l'aigua, i quan bulli,  el llorer,els alls sense pelar, la beina de vainilla i una picada de pa torrat, pebre vermell i un raig de vinagre per a deixatar-ho tot.

Deixem coure fins que les perdius siguin cuites, vigilant no quedar-nos sense suc. La salsa ha de quedar-nos lligada.


1 comentari:

El pare ha dit...

Tens raó, gens complicada de preparar.
Té molt bona pinta.

Una abraçada.

Seguidors