dissabte, 25 d’agost de 2018

Gaspatxo de mango

Una versió de gaspatxo utilitzant els mangos...la recepta original deia de posar-ne només un, però a nosaltres ens agrada molt el gust d'aquesta fruita i l'hem fet amb dos....les proporcions estan una mica a ull....

Ingredients (4-6 persones)

2 mangos madurs
4-5 tomàquets mitjans madurs
1 all
1 llesca de pa de pagès sec sense crosta ja
vinagre
oli
un tros de pebrot vermell
un trosset de ceba

ou dur per decorar

Comencem un parell d'hores abans per posar en remull la llesca de pa fins que sigui ben xopa.

Pelem els mangos, els alls i la ceba. Ho tallem tot a trossos. Posem en el turmix, el pa escorregut amb les mans, les verdures, els mangos, un raig de vinagre, sal i pebre negre i un raig d'oli. Ho triturem tot fins a tenir una crema fina i ho tastem de sal i de vinagre.

Ho aboquem en un bol i ho posem a la nevera per a tenir-ho ben fresquet. Si cal, ho rebaixem amb un pèl d'aigua.

Servim ben fresquet. Ho podem guarnir amb crostonets de pa o amb trossets d'ou dur....

Seguidors