divendres, 10 d’abril del 2020

Bacallà amb romesco i fessolets

Com que som a la quaresma, hem fet aquest bacallà amb fesols i romesco...boníssim, i millor de un dia per l'altre..Us posso enllaç si voleu fer la salsa i/o coure els llegums vosaltres mateixos, evidenment podem anar més de cara a barraca i comprar-ho ja tot fet (inclús el bacallà dessalat), dependrà de les ganes de cuinar i del temps, es clar. De totes maneres, jo us animo a fer la salsa vosaltres (us aprofita forces dies a la nevera si cal) i dessalar el bacallà també vosaltres; així ho tindreu tot al vostre gust!

Ingredients (2 persones):

4 talls de bacallà dessalats (aquí)
salsa romesco (aquí)
fesols cuits (aqui)

Començarem per enfarinar el bacallà ja dessalat i eixugat. El fregim lleugerament en una paella amb oli i l'anem ficant en una cassola de terrissa.Quan el tinguem tot ja ben distribuit, hi posem pel damunt una mica de l'oli de fregir i hi aboquem la salsa romesco deixatada amb una mica d'aigua. Encenem el foc i deixem que faci una mica de xup-xup. Quan la salsa sigui ja concentrada, hi afegim les mongetes o fessols i ho sacsejem amb cura de no trencar els talls de bacallà. Deixem dos minuts i servim. Està més bo d'un dia per l'altre.

Seguidors