dijous, 23 de desembre de 2010

Cullera de pernil d'ànec amb magrana

Uns entrants amb pernil d'ànec relativament fàcils de fer. Els ingredients tampoc no són gaire complicats de trobar i no ens calen estris específics, més enllà de les culleretes; a més si no en tenim les podem substituir per tartaletes d'aquestes que venen ja cuites.

Ingredients:
pernil d'ànec (amb un paquet dels que vénen ja tallats en tindrem més que suficient)
1 poma fuji
ceba
mantega
copa de vi ranci o xerès sec
cebollí
granets de magrana (mitja) o també podríem fer servir maduixetes

Tallem la poma a daus petits, tallem també una miqueta de ceba. Ho posem tot junt en una paella amb mantega i la copa de vi ranci, el cebollí, salem i empebrem i deixem coure. Quan siguin ja cuites, les treiem del foc i les reservem.
Muntem la cullera de la següent manera: una primera capa de poma i ceba, al damunt els granets de magrana i damunt els tallets de pernilet d'ànec. Servim fred.

Seguidors