divendres, 10 de desembre de 2010

Enciam brut

Aquesta recepta d'avui la podem fer tan com amanida o com a acompanyament d'un plat de carn per exemple. És molt senzilla de fer, no requereix gaires ingredients i els que necessitem acostumem a tenir-los a qualsevol rebost. Originariament el plat portaria salsa romesco com a amanit, però com que no sempre en tenim a casa, acostumem a fer aquesta versió més simple; ara si podeu, proveu-la amb romesco, està boníssim!

Ingredients (per dues persones):
4 o 5 cebes
un grapat d'olives negres o arbequines
oli i sal
vinagre
pebre vermell (o millor, romesco)
anxoves en oli

Escalivem les cebes, quan siguin cuites, els hi treiem la pell, les netegem i les "desmuntem" a capes. Disposem la ceba així preparada en un plat, hi posem olives al gust i amanim amb oli, vinagre, sal i pebre vermell dolç. Per últim, decorem amb unes anxoves en oli.

Seguidors