dilluns, 16 de setembre de 2013

Crema marroquina de formatge

Una crema o paté de formatge que resulta ideal com a pica-pica o entrant. L'hem trobada al llibre "Sabores de Marruecos" de C. Ferguson, i es clar, essent tan fàcil de fer i portant com a ingredient principal el formatge no podíem deixar de provar-la!

Ingredients:
400 g de formatge tipus feta o sec i salat de cabra o ovella
2 grans d'alls picolats
75 g de iogurt tipus grec
1/2 llimona, el suc
orenga sec al gust
sal i pebre negre

Barregem amb l'ajut d'una forquilla el formatge, l'all picolat fi, el suc de llimona, la sal i el pebre negre i l'orenga sec al gust. Cal que ens quedi una pasta grumollosa. I ja la tenim llesta!

La podem servir acompanyada d'olives negre i amb torradetes per escampar si volem, o pa de pita o similar.

3 comentaris:

Marina A.F. ha dit...

Boníssima salsa!

Gemma ha dit...

Amb el formatge feta ha de quedar molt gsutós, quina bona idea!

Teresa ha dit...

Per sucar-hi una bona torrada!

Seguidors