dilluns, 21 d’octubre de 2013

Rajada amb anous


Una altra recepta amb rajada..aquesta feia dies que la tenien pendent de penjar!  Com veureu no té cap complicació, només requereix una mica de paciència per a fer el sofregit de ceba!

Ingredients (2 persones):
2 talls de rajada (el peixater ja la prepara i li treu la pell, etc)
1 ceba grossa
brou suau o aigua

per la picada:
1 o 2 alls
julivert
pa sec o fregit
pebre vermell dolç
anous
vi ranci

Començarem per a posar un bon raig d'oli a una cassola. Quan sigui calent, hi afegirem la ceba ben picolada i deixarem que cogui ben lentament.  Quan sigui ben cuita, però sense cremar-se, es clar! hi afegirem els talls de raja prèviament salat i ho cobrirem amb brou o aigua.

Quan aquest guisat comenci a arrencar el bull, hi afegirem una picada prèviament ja preparada amb els alls pelats, el julivert, el pa sec, pebre vermell, forces anous i deixatada tota amb vi ranci.

Deixarem que faci xup-xup fins que el peix sigui cuit (uns minuts) i ja podem servir.



3 comentaris:

Marina A.F. ha dit...

Ah, mira! Doncs molt original, això de fer-ho amb salsa de nous. M'ho apunto!

Roser ha dit...

ostres que bo el peix amb el toc de nous!!! m'agrada molt com ha quedat i ho provare! petons

El pare ha dit...

L'opció de les nous enlloc d'ametlles sembla prou interessant.
Serà qüestió de posar-s'hi.

Seguidors