divendres, 1 d’agost de 2014

Fetge amb menta

D'una visita recent a Calàbria vaig portar un parell de llibres de receptes tradicionals de la zona. Aquesta és una d'elles, sorprèn la barreja de fetge, menta i formatge, però el resultat és molt bo! Les quantitats no estan pesades perquè en el llibre estaven així i vam cuinar també a ull, per tant.

Ingredients (2 persones):
1 fetge de xai tallat a rodanxes
unes fulles de menta fresca
formatge pecorino ratllat
vinagre
pebre negre
pa sec ratllat o farina de galeta


Començarem per fregir el fetge tallat i empebrat en oli. Deixem coure i quan estigui ja quasi bé fet (no cal coure'l molt, perquè si no tendeix a quedar sec), el traiem i el reservem.

Afegim a l'oli de fregir el fetge una barreja de pecorino ratllat, farina de galeta, unes quantes fulles de menta ben trinxadetes, ho deixem coure fins que el pa comenci a enrossir-se i immediatament hi afegim el fetge de nou i un raig de vinagre. Deixem que acabi de coure's i que es barregin els gustos.

Seguidors