dilluns, 11 d’agost de 2014

Carbassons farcits

Vam comprar aquests carbassonets rodons, ideals per a farcir i vam decidir fer-los amb pernil salat i formatge.

Ingredients (2 persones):
4 carabassons rodons
formatge de cabra tipus Garrotxa (en el nostre cas del Japet dels Bous)
300 g de pernil salat a daus

Començarem per bullir els carabassons amb aigua i sal, però no del tot, cal que ens quedin una mica dusos. Tallarem la part de dalt per a fer-lis una "tapa" i els buidem amb l'ajut de l'estri de fer boletes de meló (no sé pas quin nom tècnic té). Reservem.

Posem en una paella amb una mica d'oli el pernil salat a sofregir, quan comenci a agafar color, hi afegim la polpa del carbassó. Salem i empebrem. Deixem coure uns minuts i hi afegim el formatge tallat a dauets. Remenem i quan el formatge comenci a desfer-se, ho retirem del foc. Deixem refredar lleugerament i comencem a omplir els carbassons amb aquesta farsa.Aquesta part, la podem preparar amb antelació, el dia abans per exemple.

Disposem els carbassons en una plateta individual que pogui anar al forn (2 per persona). Si ens ha sobrat farciment, el podem posar al voltant dels carbassons. Enfornem uns minuts i servim calent.

Seguidors