dimarts, 19 d’agost de 2014

Curry verd de gambes amb verdures

Un altre curry verd, aquest cop aprofitant verdures de la nevera i canviant l'ingredient principal a gambes (de les congelades).

Ingredients (2 persones):
pasta de curry verd (es ven a grans superfícies i colmados ètnics)
sucre (una culleradeta)
alfàbrega fresca
12-14 peces de gambes congelades i pelades
1 nap
2 pastanagues


Tallarem les verdures i les pelarem. En farem tires llagues tan primes com sigui possible. Reservem

Aboquem una mica de la llet de coco en una cassola grossa. Amb 1/3 part de la llauna en tenim més que de sobres. Escalfem i quan estigui calent i comenci a separar-se l'aigua i la capa blanquinosa, hi afegim la pasta de curri verd seguint les instruccions de l'envàs. Quan el curry estigui ben desfet, hi afegim les verdures, remenen i deixem un parell de minuts. Afegim la resta de la llet de coco i una mica de sucre i  deixem que faci xup-xup ben tapat.

Quan tot estigui ben cuit i tenre, hi tirem les gambes congelades, deixem que cogui un parell de minuts i hi afegim unes fulletes d'alfàbrega fresca i parem el foc. En el moment de servir, decorar amb més alfàbrega.

Seguidors