dilluns, 2 de novembre del 2015

Sopa bullida de farigola


I una recepta ja de cara al fred: una sopa bullida de farigola. Fàcil de fer i ben olorosa.

Ingredients:

aigua o brou lleuger
1 ou per persona
llesques de pa sec
7 o 8 ametlles torrades
1 branca de farigola

Recepta tradicional:

Posarem a bullir l'aigua o el brou i quan arrenqui el bull, hi posem la farigola. Deixem bullir uns 10 minuts. Afegim les ametlles picades al morter i deixem que bulli uns minuts més. Retirem la farigola i hi afegim el pa i un ou per persona i sal al gust. Remenem molt bé perquè el pa quedi desfet i també l'ou. Quan l'ou sigui pres, ho retirem i servim.

La nostra versió:

No hem afegir l'ou a l'olla, si no que n'hem posat un al fons de cadascun dels bols . Quan la sopa ha estat feta, l'hem abocat damunt l'ou i així s'ha quallat sol.

2 comentaris:

Palmira POM ha dit...

Aquesta sopa m'encanta, es tan bona i senzilla!
Mai hi he ficat ametlles però han de donar-li un extra de textura que m'agradarà molt!
Bona setmana
Palmira

trifasic de baileys ha dit...

quina sopeta més bona amb el temps horrorós que fa avui!! jo avui he fet sopa de ceba amb toc a farigola, i m'ha encantat! petons

Seguidors