dissabte, 28 de gener del 2017

Ratafia de cireres (o ratafia de l'Alt Urgell)


Aquesta és la segona recepta de ratafies que varem fer....

Ingredients:

1l. d'aiguardent o anís sec (en teoria, està prohibit vendre aiguardent)
20-25 cireres ben madures (sense cua però amb el pinyol)
1/2 nou moscada
15 granets de cafè.

En un pot de vidre que pugui tapar-se hermeticament, barregem tots els ingredients.

Passats nou dies ja es pot consumir. (També ho podem deixar més dies i aprofitar les cireres)

4 comentaris:

Unknown ha dit...

I el sucre, quina quantitat se'n posa?

Anirac ha dit...

Hola,

òndia...disculpa, no havia vist la teva pregunta uns 200 g de sucre. També va a gustos, es clar...si t'agrada més dolç, hauràs de pujar-ne la quantitat...si fas sevir anís dolç perquè no en trobes dels altres licors, llavors no en posis o posa'n 100 g màxim...

Unknown ha dit...

👍👍

Unknown ha dit...

Tans pocs, die a dins o a sol i Serena,

Seguidors