dissabte, 28 de gener del 2017
Ratafia de cireres (o ratafia de l'Alt Urgell)
Aquesta és la segona recepta de ratafies que varem fer....
Ingredients:
1l. d'aiguardent o anís sec (en teoria, està prohibit vendre aiguardent)
20-25 cireres ben madures (sense cua però amb el pinyol)
1/2 nou moscada
15 granets de cafè.
En un pot de vidre que pugui tapar-se hermeticament, barregem tots els ingredients.
Passats nou dies ja es pot consumir. (També ho podem deixar més dies i aprofitar les cireres)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
I el sucre, quina quantitat se'n posa?
Hola,
òndia...disculpa, no havia vist la teva pregunta uns 200 g de sucre. També va a gustos, es clar...si t'agrada més dolç, hauràs de pujar-ne la quantitat...si fas sevir anís dolç perquè no en trobes dels altres licors, llavors no en posis o posa'n 100 g màxim...
👍👍
Tans pocs, die a dins o a sol i Serena,
Publica un comentari a l'entrada