dijous, 31 d’agost del 2017
Anguila amb fideus (una altra versió)
Una altra versió de fideus amb anguila; aquest cop l'hem tret del llibre "la cuina del Delta d'abans i d'ara".Com sempre, imprescindible la pesteta i les salsetes.
ingredients (2 persones):
2 o 3 anguiles mitjanes
160 g de fideus gruixuts
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
1 tomàquet madur
1 ceba
1 bitxo o pesteta
salsetes o colorant alimentari
brou vegetal o de peix suau
En una cassola de fang, sofregim la ceba tallada finíssima i quan comenci a tornar-se transparent, hi afegim el pebrot verd i el vermell també tallat ben menut i també la pesteta. Deixem coure i quan estigui el pebrot també ben cuit, hi afegim el tomàquet ratllat. Deixem concentrar el sofregit.
Mentrestant escalfem el brou.
Quan el sofregit sigui ben concentrat i tirem els fideus, hi donem uns tombs i afegim el brou ben calent. Deixem que cogui a foc fort.
Passats uns 5 minuts, hi afegim les anguiles netes i tallades a trossos i les salsetes. Deixem coure i uns minuts abans d'apagar el foc, salem i empebre, Apaguem el foc i deixem repossar uns cinc minuts. Servim.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada