Ingredients (2 persones):
150 g de fideus grossos
1 patata
1 pastanaga petita
1 pastanaga petita
2 o 3 tomàquets
1 ceba
2-3 pedrers de pollastre o gallina
2-3 fetges de pollastre o gallina
500 cc d'aigua
all i julivert
Primer començarem per
sofregir els alls en una cassola de fang amb una mica d’oli i quan comencin a
agafar color, retirar-los del foc.
Llavors afagirem a la
cassola la ceba i deixarem que suii i es torni transparent. Hi afegim també la pastanaga tallada a rodanxes o a palets finets. Afegirem el tomàquet
ratllat i els pedrers tallats a trossos i deixarem que cogui uns minuts. Passat aquest temps, hi afegirem la patata a làmines
fines.
Fins aquí ho teníem a poc foc Quan les patates comencin a coure, hi afegim els fetges.
Fins aquí ho teníem a poc foc Quan les patates comencin a coure, hi afegim els fetges.
Hi abocarem l'aigua calenta
i deixarem que cogui a mig foc. Quan l'aigua comenci a bullir, contarem 20
minuts i llavors hi tirarem els fideus i els alls prèviament sofregit picats al
morter amb una mica de julivert. Vigilarem l'aigua i si cal, n'hi afegirem més
però calenta.
Ho deixarem 10 minuts més i
ja ho tindrem a punt.
1 comentari:
There is noticeably a bundle to know about this. I assume you made certain nice points in options also. online gambling
Publica un comentari a l'entrada