dimarts, 9 de març del 2010

Cigrons trempats

Aquest és un plat molt senzill de fer, de fet, és tant i tant senzill que no cal ni cuinar. És un plat molt pràctic a l'estiu o per dur a la carmanyola. Si no recordo malament, és una recepta d'origen mallorquina.

Necessitarem:
400 g de cigrons cuits aprox.
1 ceba petita
pebre vermell
oli i vinagre.

Cal tallar la ceba ben petita, si no ens agrada la fortor que té quan és crua la podem deixar en vinagre unes quantes hores.
Els cigrons cuits els posarem en un plat o safata o similar, amanirem (o tremparem, d'aquí el nom) amb oli i vinagre, els hi afegirem la ceba , i ho empolsinarem tot amb pebre vermell al gust, i ja està!
Nomes cal tenir en conte que si els cigrons són de pot, cal escorre'ls bé. De totes maneres jo prefereixo comprar-los als llegumaires...

1 comentari:

Tolo ha dit...

Em venen molts de records amb aquest plat....

Seguidors