divendres, 12 de març de 2010

Bombons de formatge de cabra i festucs


Aquesta recepta l'he treta d'una pàgina de receptes italiana anomenada "il cavoletto di bruxelles".
La veritat és que la pàgina esta realment molt bé tant de contingut com de presentació. Si voleu la podeu trobar en versió original a l'apartat "finger food" (als italians els hi agrada molt això de fer servir els termes directament en anglès).
Necessitarem:
200 g aprox. de formatge de cabra (jo vaig fer servir el de rulo)
10 olives negres aprox. despinyolades i tallades finament (d'Aragó, per exemple)
festucs passats pel morter
una mica de farigola triturada
escorça de taronja seca i tallada mooolt fineta
sal i pebre negre

Es barreja tot molt bé, excepte els festucs, formant unes boletes de la mida d'una nou. Quant les tinguem fetes, cal arrebossar-les amb els festucs triturats.
I ja està! Per fer un pica-pica és força original, ràpid i molt bo.

Seguidors