Aquest és un plat molt senzill i ràpid de fer, i que agradarà, de ben segur, als amants del formatge; també agradarà als amants dels contrastos: el contrast entre el formatge calent i quasi fos, amb el tomàquet madur i fresc i el mateix tomàquet també una mica cuit.
Ingredients (per a dues persones):
2 talls no gaire gruixuts de provolone
1 tomàquet madur tipus montserrat (o dos, segons els tamany)
pebre negre.
Tallarem el tomàquet a rodanxes. La meitat d'elles les posarem ja al plat on ho servirem, l'altra meitat l'anirem passant per la paella, volta i volta, no l'hem de fer coure del tot, només donar-li una passada. Distribuïm al fons del plat les rodanxes, combinant les naturals amb les passades per la paella. Llavors, a la mateixa paella, hi posem el formatge fins que comenci a fondre's, en aquest moment, el treiem (amb l'ajut de l'escumadora per exemple), el posem damunt el tomàquet i ho empolsinem tot amb una mica de pebre negre.
1 comentari:
Molto semplice e velocissimo ma molto gustoso! Buona domenica carissima un abbraccio!
Publica un comentari a l'entrada