divendres, 18 de febrer de 2011

Patates especiades

Tenia unes quantes patates d'aquelles tan petitones i no sabent bem be com fer-les al final, vaig decidir provar aquesta recepta amb una barreja d'espècies.

Ingredients:
7 o 8 patates per persona
1 cullerada de comí
1 culleradeta de gingebre
1 culleradeta de cúrcuma
1 culleradeta de coriandre
llimona
oli

Es bullen amb força aigua i sal les patates, quan ja son cuites, es colen i es reserven.
En una paella es posa una mica d'oli, quan esta calent, s'hi tira el comí, el gingebre, la curcuma i el coriandre i ràpidament les patates i una mica de suc de llimona. Es dona unes voltes perquè agafin color i agafin el gust de les espècies i es deixa reposar.

2 comentaris:

Con Pan y Vino ha dit...

Sembla molt senzill y molt saborós!
Jo canviaria el comí, que no m'agrada gaire, per orenga :-)

ornella ha dit...

Devono essere saporitissime le patate cotte con queste deliziose spezie! Ciao e un bellissimo fine settimana!

Seguidors