divendres, 25 de febrer del 2011

Cigrons picants

 Una altra versió d'un plat hindú: uns cigrons amb un bon grapat d'espècies que els hi dónen un sabor característic i deliciós. Si no us agrada el picant, simplement reduïu-ne la quantitat, però no deixem de provar aquest plat!. Com sempre en el cas de la cuina hindú, he canviat el ghee per oli, no en tinc, què hi farem! i he rebaixat la quantitat de picant, només que tingui un puntet i ja està. La recepta l'he treta d'un llibre de cuina hindú.

Ingredients (2 persones):
400 g de cigrons cuits
1 ceba
2 tomàquets madurs petitons
1 culleradeta de gengibre sec
1 all tallat ben petit
1/2 culleradeta de cúrcuma
1 cullerada de coriandre
1 cullerada de garam masala
pebre vermell picant
suc de llimona
1 bitxo verd (jo no n'hi he posat)
2 o 3 cullerades de coriandre picat (no en tenia)

Sofregirem la ceba tallada en juliana, quan comenci a fer-se transparent, hi afegim l'all tallat ben petit, les espècies i li farem donar un parell de voltes. Afegim llavors, els tomàquets tallats a daus, i deixem que tot cogui i es reduieixi una mica el suc. Quan el sofregit sigui ben cuit, hi afegim els cigrons i un raig de suc de llimona, remenem bé i deixem que cogui junt uns 5 minuts.

4 comentaris:

Ornella ha dit...

Non funziona google traduttore oggi..sono ceci vero? Piccanti? Anche se non capisco molto ma sembrano appetitosissimi!Buonissimi!

Ornella ha dit...

Grazie della risposta Anirac! Adesso funziona il "matto" google!

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

M'encanta la idea de fer-los picants. Ja t'ho explicaré

Unknown ha dit...

hola guapa! Veig que t'agrada la cuina índia, és la meva segona passió culinària... El ghee el trobaràs molt fàcilment a les carnisseries àrabs... Felicitats pel blog!

Seguidors