diumenge, 22 de maig del 2011

Amanida de pastanagues i taronges a la marroquina


Una amanida molt ràpida de fer, sana i boníssima i amb toc exòtic inclós. L'he copiat pràcticament tal qual del blog de receptes de cuina marroquina (aquí). Només que li he afegit olives arbequines (que m'encanten) i he tallat la pastanaga a rodanxes.

Ingredients (2 persones):
3 o 4 pastanagues no gaire grosses
2 taronjes
1 llimona (el suc)
olives arbequines
1 cullerada sopera d'aigua de tarongina
sal i una mica de sucre

Tallem a rodanxes fines la pastanaga (prèviament neta i pelada, es clar). La posem en un bol, amanim amb la tarongina, el suc de llimona, una mica de sal i les olives. Pelem les taronges i les tallem a trossos (o les fem a grills). Barregem amb les pastanagues, i recollim el suc que hagin deixat anar en tallar-les i el posem al bol amb la resta d'ingredients.
Guardem a la nevera fins el moment de servir-la.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una amanida boníssima, sana i molt gustosa! M'agrada el toc de les arbequines... no em poden arribar a agradar més! jeje
Petonets
Sandra

Seguidors