dilluns, 2 de maig de 2011

Iogurt amb plàtan i pebre vermell picant


Unes postres hindús ben senzilles de fer i molt pràctiques si volem aprofitar uns plàtans massa madurs. De fet, aquest plat és una guarnició per acompanyar curris i plats picants, però a cas el fem com a postres.

Ingredients (2 persones):
2 o 3 plàtans madurs
1 iogurt tipus grec natural
1 mica de sal
pebre vermell picant al gust

Aboquem el iogurt natural en un bol, i a part, aixafem amb una forquilla els plàtans fins a deixar-los reduïts a pur´re. Barregem els plàtans amb el iogurt, salem una mica.
Repartim la barreja en copes i hi tirem pel damunt una mica de pebre vermell picant al gust.

4 comentaris:

ornella ha dit...

Buongiorno carissima! Ma che bella salsa, non la conoscevo ma mi piacerà sicuramente, adoro le banane! Un abbraccio

Cristina ha dit...

M´agrada molt el iogurt i el de plàtan el trobo boníssim...i vés per on no sabia d´aquesta recepta hindú.No se si podria perquè amb el picant he d´anar molt en compte. De totes maneres sempre s´aprenen noves idees.

Gemma ha dit...

Una combinació de sabors sorprenent, han de ser unes postres molt originals. Senziles però perfectes per soprendre als convidats!

Con Pan y Vino ha dit...

Ummmh! iogurth amb pebre vermell de postre... molt original!!!

Seguidors