dijous, 11 d’agost de 2011

Amanida d'espinacs amb mango i vinagreta de gingebre

Aquesta és una versió d'una amanida que hem provat aquest estiu (aquí), hem intentat reproduir els ingredients...el resultat no ha estat 100% igual, però si assembla raonablement bé.

Ingredients (2 persones):
300 g d'espinacs petits, nets i tallats
1/2 mango madur (però no gaire)
1/2 pebrot vermell
1/2 pebrot verd
cebollí

vinagreta de gingebre:
gingebre en pols
2 cullerades de vinagre
12 cullerades d'oli
sal

Primer fem la vinagreta barrejant enèrgicament tots els ingredients esmentats.
Tallem un tros de pebrot vermell i un altre tros de pebrot verd (no gaire) a tires molt i molt fines. Tallem el cebollí també finet. El mango, el pelem i el tallem a tires fines o a dauets. Barregem tots aquests ingredients amb els espinacs nets i tallats i amanim amb la vinagreta de gingebre.

Seguidors