dimarts, 2 d’agost de 2011

Terrina de pollastre amb festucs

Una altra recepta amb pollastre, aquest cop una adaptació "lliure" d'una recepta del llibre "cocina libanesa" d'A. Wilson; a la recepta original són unes mandonguilles, aquí i avui, n'hem fet una terrina per a menjar freda acompanyada d'una salsa de iogurt.

Ingredients (2 persones):
2 pits de pollastre desossats
2 cullerades de festucs pelats i crusos
1 ou
1/2 cullerada de cafè de cúrcuma mòlta
1/2 cullerada de cafè de canyella en pols
1 cullerada de cafè de coriandre mòlt
1 cullerada sopera de farina de galeta ( aproximadament)

per la salsa de iogurt:
1 iogurt tipus grec
menta
sal i pebre

Piquem el pollastre amb la picadora, el salem i el posem en un bol. Al mateix bol, hi afegim les espècies, l'ou i els festucs i ho barregem tot. Amb l'ajuda de la farina de galeta, fem una massa compacte (però tampoc no molt!) com si anessim a fer la pilota de la carn d'olla.

Ho posem en un motllo de plumcake o similar i enfornem a foc calent durant uns 45 minuts (dependrà del forn) , quan sigui cuit, ho treiem i ho deixem refredar. Desenmotllem i servim.
Podem acompanyar-la d'una salsa de iogurt amb menta, per exemple: barregem el iogurt amb la menta trinxada i salem i empebrem al gust.

Seguidors