dijous, 4 d’agost del 2011
Pollastre amb olives
Una manera ràpida de fer un guisat de pollastre, amb pocs ingredients i el gust peculiar de les olives trencades!
Ingredients (2 persones):
1/2 pollastre tallat a octaus
100 g d'olives trencades
1 branca de farigola
1 ceba mitjana
1 got de vi blanc
Salem i empebrem el pollastre. El posem a enrossir en una cassola i quan ens hagi agafat color, hi afegirem la ceba tallada petita i la branca de farigola. Taparem i deixarem que es cogui a foc mitjà. Quan la ceba comenci a estar cuita, hi tirem les olives i el got de vi blanc i deixem que aquest es redueixi. Si veiem que es queda sense suc, hi podem tornar a tirar una mica més de vi o una miqueta d'aigua. No em de deixar que la ceba es cremi.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
1 comentari:
A mi les olives em tornen boig, el pollastre m'encanta. Així doncs, quina bona combinació!!.
Salut!
Publica un comentari a l'entrada