Una recepta molt senzilla de fer i amb un gran resultat, l'hem tret d'aquest blog en italià escrit des de Grecia, on podeu trobar també altre receptes tradicionals gregues.
Ingredients (2 persones):
4 pebrots verds italians
1 tall de formatge de cabra Garrotxa (la recepta original porta feta)
orenga
menta
alfàbrega
1 all
oli i pebre negre
Tallem la part de dalt dels pebrots formant un tap, doncs haurem de farcir-los i el peduncle juntament amb una mica del mateix pebrot ens servirà de tapa. Buidem les llavors.
Aixafem el formatge amb una forquilla i hi afegim l'orenga, la menta , l'alfàbrega i l'all talladet petit. Salem una mica i empebrem.
Farcim amb el formatge i les aromes els pebrots. Tapem amb els peduncles, els posem en una cassola o una llauna que pugui anar al forn, reguem els pebrots amb oli i enfornem.
Deixem a uns 180º fins que siguin ben cuits.
1 comentari:
Aquests pebrots han de ser una passada, queden tan bonics amb aquest color tan viu!!!
Petonets
Sandra
Publica un comentari a l'entrada