dimarts, 20 de setembre del 2011

Gelat de iogurt, mango i cardamom


Un altre gelat de iogurt molt fàcil de fer, aquest cop amb mango i el toc del cadàmom i, opcionalment, amb un topping de festucs...deliciós i ràpid de fer.

Ingredients (4 persones):
2 iogurts grecs
2 mangos mitjans madurs
1 culleradeta de cardamom
2 cullerades de sucre

festucs trinxats grollerament (opcional)

Pelem els mangos i els tallem a trossets. Els posem en un cassó juntament amb el sucre, encenem el foc i deixem que cogui a temperatura mitjana fins que el sucre estigui desfet i quasi sembli una melmelada. Ho retirem del foc i deixem refredar.

Quan els mangos siguin freds, els hi barregem el cardamom al gust i els iogurts grecs. Ho pasem tot pel túrmix i quan quedi tot ben homogeni i fi, ho passem a un bol que pugui anar al congelador .

Deixem el gelat al congelador i de tant en tant, remenem per a trencar el gel i perquè així ens quedi una crema fina i homogènea. 

A l'hora de servir-lo, formem boletes, les posem a la copa o al plat i hi escampem festucs trinxats pel damunt. 

4 comentaris:

Unknown ha dit...

ostres, que bo i original! A més, sense carregar-se amb massa calories!
Una salutació,

lacuinadesempre.cat ha dit...

Bon bloc , si senyor !!!
Ànims !!!

Albert
http://lacuinadesempre.blogspot.com

Gemma ha dit...

He fet algun cop gelat de mango, però mai hi poso cardamom. El proper cop hop rovaré, li deu donar un gust original molt bo.

el taller de cuina ha dit...

El cardamom hi ha de donar un toc molt especial!! i el topping de festucs m'encanta!

Seguidors