dilluns, 2 de gener del 2012

Milfulles de xocolata i melmelada de taronja 2012

Unes postres molt senzilletes però que queden molt bé: milfulles de xocolata farcides de melmelada de taronja amarga. Ho varem sentir per la ràdio i vam decidir-ho fer per cap d'any, per a picar abans dels torrons.

Ingredients:
200 g de xocolata negra aproximadament
2 cullerades de melmelada de taronja amarga (o una altra que ens agradi)
opcional: espècies com canyella o cardamom, etc...

També ens caldrà:
termometre de cuina
màniga pastissera
2 cassons per a fer un bany maria
un pinzell

fruita per decorar

Primer dibuixem els números en una fulla de paper.

Després temperem la xocolata tal i com expliquem aquí.

Aboquem la xocolata a la màniga pastissera un cop estigui temperada. Posem el dibuix sota d'un paper de cuina , en un dels angles,de forma que ens serveixi de guia i amb la màniga pastissera anem dibuixant el millor que puguem els números. Amb molta cura per no moure la xocolata, movem el paper per a poder  tornar-lo a fer servir com a plantilla. Sempre mantenint-lo sota el paper de cuina. Tornem a reseguir amb la xocolata.

Repetim 3 o 4 cops, dependrà de la xocolata que tinguem.

Deixem refredar completament. Quan estigui solidificada del tot, posem els números formant el 2012, els pintem amb la melmelada de taronja amarga i posem un altra 2012 fent coincidir els números. Repetim tantes vegades com 2012 tinguem, acabant amb una tongada de 2012 de xocolata. Decorem amb la fruita.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! Tienes algún email de contacto? Gracias :)

conpanyvino ha dit...

Que bonic! i sembla molt senzill.

Bon Any 2012!!!

Seguidors