dissabte, 2 de juny de 2012

Kara-age, pollastre arrebossat amb gingebre

Una recepta fàcil, resultona, exòtica i còmoda....pollastre arrebossat sense ossos i amb el toc exòtic del gingebre; l'hem treta d'un llibre de cuina japonesa i a més ens pot servir per portar a la carmanyola o de pícnic perquè es pot menjar també fred. Naltros l'hem feta amb pits de pollastre, però ho podeu fer amb cuixa, si us agrada més.

Ingredients (2 persones):

2 pits de pollastre tallats a daus (jo els tenia tallats a làmines)
farina de blat de moro (Maizena) per arrebossar

per la marinada:
50 g de gingebre fresc pelat i ratllat
4 cullerades de sake o vi blanc sec
4 cullerades de soja.

El dia abans, o com a mínim un parell d'hores abans, posem en un bol els trossos de pollastre amb la marinada. De tant en tant removem el pollastre perquè s'impregni bé de la marinada.

 Quan arribi el moment de coure el pollastre, el traiem de la marina i l'assequem perquè ens quedi eixut. L'arrebossem a  maizena i el posem a fregir en una paella amb oli ben calent. quan estigui ben dauradet de tots cantons, el traiem i el posem en paper de cuina perquè absorbeixi l'excés d'oli. Es pot menjar fred o calent.

2 comentaris:

Marina ha dit...

I tant! QUe bo i que fàcil! Amb el toc de gingebre m'hi ha agradat molt. Gràcies per compartir la recepta! Petons

sandra/ josemaria ha dit...

una recepta fabulosa i amb aquest toc de gingebre ha d'estar deliciosa

Seguidors