dimarts, 19 juny de 2012

Paté (ful) de cranca

Anàvem a titular aquesta entrada com a "paté de cranca per a pobres" però queda més digne dir que és un pate de cranca ful...ara, això sí, queda boníssim i és rapidíssim de fer!  acompanyat de torradetes, es irressitible! També el podem fer servir per a farcir tartaletes.

Ingredients:
1 llauna de musclos al natural
4 palets de cranc (millor naturals que congelats)
4 anxoves en oli
1 ou dur
4 cullerades de cafè de maionesa

Triturem tots els ingredients amb el túrmix, que ens quedi ben triturat i ho posem al refrigerador fins al moment de servir. Si voleu, podeu posar-hi una punteta de sal.

5 comentaris:

Marina ha dit...

Veus que bé! Aquest diumenge me'n van servir un de semblant, de patè. També portava musclos i... em va encantar! Ho provaré! Petonets! Bo, el nom!!

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

I tant que es boníssim, sense necesitat de gastar més del compte.
Has vist la meva resposta del nopals?
Petons.

sandra/ josemaria ha dit...

este pate es para relamerse enterito que rico

Gemma ha dit...

Jo en faig un de gairebe igual i es bonissim!
Ara a l'estiu es ideal per un pica pica informal!

a peu coix-pambolixocolata ha dit...

No n'he fet mai. Molt interessant, a veure si m'animo a fer-lo

Seguidors