Aquesta recepta s'hauria de fer amb gírgoles de card, però no en tenen últimament al super i per tant, l'hem fet amb xampinyons que també queda molt bé! La salsa d'ostres cal comprar-la feta, es troba en supermercats asiàtics, no cal dir-ho, però també cada cop més, en supermercats i botigues generalistes.
Ingredients (2 persones):
1/2 capsa de xampinyons (o 3 gírgoles grosses de card)
1 paquet de salsa d'ostres
salsa de soja
sèsam
1 ceba tendra
1 all
(si fem servir les gírgoles ens caldrà brou suau o aigua per coure-les)
Netegem i tallem a rodanxes els bolets.
Barregem la salsa d'ostres, l'all talla i picolat ben fi, la salsa de soja i el sèsam. Posem a marinar els bolets a la salsa.
Escalfem una paella i hi tirem un raig d'oli. Saltegem els bolets fins que siguin cuits. Pasem els bolets a un safata per servir i hi tirem pel damunt la ceba tendra tallada a rondanxetes i una mica de sèsam torrat a la paella. Servim encara calent.
1 comentari:
que bolets més bons, per llepar-se els dits
Publica un comentari a l'entrada