Aquesta recepta l'hem treta del llibre del M. Vazquez-Montalban "Receptari de Cuina Catalana", curiosament mai hem sentit comentar a ningú a Olot que faci precisament així el conill, potser quan el Vazquez Montalban la va incloure amb aquest títol al receptari era ja una recepta antiga o mig oblidada. Malgrat tot, com que el nom ens agrada, l'hem mantingut.
Ingredients (4 persones).
1 conill d'1 kg 100 màxim
1 ceba grossa
1 got de vi negre
brou vegetal suau
Tallem (o ens fem tallar) el conill a quarts o octaus (millor a octaus, tot i que aquest cop no ho vàrem fer). Posem-lo a marinar, ja salat i empebrat, amb el vi negre durant 4 o 5 hores mínim.
Fem en una cassola un bon sofregit amb molta ceba, quan la ceba estigui ben transparent i cuita, hi afegim el conill i 3 o 4 cullerades del vi de marinar. Afegim-t'hi un gotet de grou. Deixem que faci xup-xup ben tapat, fins que sigui ben cuit i tendre.
1 comentari:
Carina, em sembla una gran proposta.
Acabo de rebre en el meu bloc el següent comentari. Penso que et pot interessar:
""De la mateixa manera que per l'onze de setembre esta previst fer una cadena humana, els blogs també ens estem preparant per enllaçar-nos
ara a mes fem una exposició de fotografies i dibuixos nacionalistes
ens agradaria que us afegíssiu al projecte
animeu-vos !!
http://cadenablogs-11setembre2013.blogspot.com/
""
Publica un comentari a l'entrada