dilluns, 15 de juliol del 2013

Polo de préssec

Unes postres fàcils, sanes i fresquetes ara que la calor apreta. Hem fet servir préssec grocs, però podeu fer servir el mateix sistema amb la vostra fruita favorita. Com que no tenim motllos de gelats, els vàrem improvisar.

Ingredients (6-7 unitats):
2 préssecs grocs
1 got i mig d'aigua
1 llimona
1 cullerada sopera ben plena de sucre

Per fer els polos:

gots de cafè de plàstic
culleretes de cafè de plàstic

Començarem per preparar un almívar barrejant en un pot el sucre i l'aigua, posant-ho a bullir i deixant que es redueixi a la meitat. Si us agrada més dolç, podeu afegir-hi més sucre, però amb la dolçor de la fruita creiem que amb aquesta quantitat ja està bé.Deixem que es refredi un cop tinguem l'almívar fet.

A part, triturem amb el túrmix la fruita pelada i hi afegim unes gotetes de llimona (màxim mitja cullerada sopera de suc). Quan l'almívar sigui fred, ho barregem amb la fruita i ho aboquem tot als gots.

Posem els gots al congelador i al cap de més o menys una hora, quan es comenci a formar el gel, hi posem les culleretes perquè ens facin de pal pel polo. Deixem que s'acabin de congelar i ja tindrem els polos llestos. Per treure'ls de l'envàs, només caldrà mullar el got per fora amb una mica d'aigua tèbia o bé amb la mateixa escalfor de les mans es fondrà una mica de gelat del voltant i ja els podrem treure.

Fent servir les culleretes de plàstic del cafè queden uns pals una mica febles, però tan aquestes culleretes com els gots són molt fàcils de trobar a la majoria del supers i no són gaire cars.

2 comentaris:

trifasic de baileys ha dit...

m'encantaaa!! nova recepta pels meus préssecs!! es genial! petons

Tapa't de tapes ha dit...

Un gelat boníssim, divertit i ben sa!!

Seguidors