dimecres, 14 d’agost del 2013

Llucet arrebossat o el peix que es mossega la cua

Aquesta recepta d'avui és super senzilla, molt adient pel peix i en aquest cas, a més, en tractar-se el llucet ( o com li dèiem de petits, el peix que es mossega la cua) encara ho és més perquè és un peix que només té una espina central, molt gustós i fàcil de menjar per la mainada.

Ingredients (per persona):
3 o 4 llucets
farina
sal
oli per fregir-los

Començarem donant-lis la forma, fent que el peix es mossegui ell mateix la seva pròpia cua. El salarem, l'enfarinarem lleugerament i el posarem amb oli calent fins que sigui cuit. El girarem perquè es cogui de totes bandes i quan ja estigui fet (però sense passar-se perquè no se'ns ressequi), el traurem i el posarem damunt de paper absorbent per eliminar-ne l'excés d'oli.

(per enfarinar-los bé recomanem: fer una primera enfarinada, espolsar-los una miqueta per treure'ls-hi l'excés de farina, deixar-los uns moments i  fer una segona enfarinada i tornar-los a espolsar, així agafa bé la farina però sense omplir-se en excés)

1 comentari:

Unknown ha dit...

ja m'has donat una idea, ara fa moooolts de dies que no en faig, com tu dius, és ideal perquè és fàcil de fer i de menjar ;)

Seguidors