dijous, 29 d’agost de 2013

Conill a la manera del Collsacabra

Aquesta recepta ens la va explicar la Mercè, una amiga de la família que actualment viu a la Garrotxa però que és filla del Collsacabra. És una manera molt popular de cuinar el conill allà. Queda un plat molt melós i molt bo i no requereix de molts ingredients.

Ingredients (4 persones).
1 conill d'1 kg 100 g com a màxim.
1 ceba ben grossa
1 cullerada sopera de codonyat o de mel
1 fulla de llorer
brou.
sal i pebre


En una cassola amb oli, sofregim el conill tallat a quarts o a octaus i ja salat i empebrat. Quan comenci a enrossir, el retirem del foc i el reservem.

En el mateix oli de sofregir el conill i amb el foc baix, hi tirem la ceba tallada a tires fines i el llorer, salem i deixem que s'estovi. Quan sigui ja transparent, hi afegim la cullerada de codonyat o mel. Afegim el conill de nou i una mica de brou. Tapem i deixem que cogui a foc lent fins que sigui ben cuit.

1 comentari:

El pare ha dit...

El conill m'entusiasma i l'he fet i menjat de moltíssimes maneres, aquesta no la conec i em sembla que ha de donar un bon resultat. En prenc nota, i tant que sí.
Una abraçada.

Seguidors