dilluns, 5 d’agost de 2013

Brotxeta de pollastre a la libanesa

Una recepta força addient  a l'estiu: es pot fer a la barbacoa o a la planxa i no representa tampoc una gran feinada; per altra banda, es sana, té un puntet d'exòtic i l'ingredient principal és el pollastre que pràcticament agrada a tothom!

Ingredients (4 persones)
4 pits de pollastre a daus
coriandre fresc
1 llima
1 culleradeta de cafè de comí mòlt
1/2 culleradeta de cúrcuma
menta fresca

Picolarem el coriandre i la menta ben fins. Espremerem la llima i abocarem el suc en un bol. Afegim en aquest mateix bol el coriandre i la menta, la cúrcuma i el comí. Barrejarem i afegirem llavors el pollastre a daus. Tornarem a barrejar-ho tot i deixarem marinar com a mínim 3 o 4 hores, barrejant-ho de nou de tant en tant.

Quan arribi l'hora de fer els pintxos, escorrerem el pollastre i el clavarem als pintxos. Mentrestant haurem preparat la barbacoa o la planxa ben roents i coure'm els pintxos...compte de no passar-se amb la cocció que no ens quedi eixarreït!

5 comentaris:

Eva Macià ha dit...

Genial aquesta recepta, me l'apunto per la propera barbacoa!

Albert ha dit...

Tinc de tot...ho provaré !

Roser ha dit...

m'encanta tot el que te´especies! ha de ser bonissima aquesta broxeta! petons

Montse Cartanyà ha dit...

Això s'ha de provar, les espècies m'agraden moltíssim!!!

bojosperlacuina ha dit...

M'encanta aquesta proposta!

Seguidors