Unes postres refrescants i fàcils de fer. Només cal preveure una mica de temps per a marinar bé el conjunt.
Ingredients:
1 meló cantaloup
2 iogurts grecs
menta
vi ranci (o un altre licor al gust)
sucre (opcional)
Amb l'ajut de l'estri adequat fem boletes d'un meló cantaloup (el de la carn taronja). Les posem a marinar amb vi ranci i una miqueta de sucre, com a mínim durant un parell d'hores.
A part, barregem els dos iogurts grecs amb una miqueta de menta trinxada i , si volem, sucre i ho deixatem una mica amb una cullerada de vi ranci del de marinar. Posem en un bol les boletes de sucre (sense el vi ranci), barregem amb els iogurts i la menta i ja ho tenim llest per servir.
2 comentaris:
Molt bona idea, un postre sa, refrescant i fàcil de fer. Ideal ara que fa caloreta!
No sóc gaire de postres, tanmateix aquest em sedueix, en prenc nota.
Una abraçada.
Publica un comentari a l'entrada