divendres, 23 d’agost de 2013

Meló amb menta i iogurt

Unes postres refrescants i fàcils de fer. Només cal preveure una mica de temps per a marinar bé el conjunt.

Ingredients:
1 meló cantaloup
2 iogurts grecs
menta
vi ranci (o un altre licor al gust)
sucre (opcional)

Amb l'ajut de l'estri adequat fem boletes d'un meló cantaloup (el de la carn taronja). Les posem a marinar amb vi ranci i una miqueta de sucre, com a mínim durant un parell d'hores.

A part, barregem els dos iogurts grecs amb una miqueta de menta trinxada i , si volem, sucre i ho deixatem una mica amb una cullerada de vi ranci del de marinar.  Posem en un bol les boletes de sucre (sense el vi ranci), barregem amb els iogurts i la menta i ja ho tenim llest per servir.



2 comentaris:

Eva Macià ha dit...

Molt bona idea, un postre sa, refrescant i fàcil de fer. Ideal ara que fa caloreta!

El pare ha dit...

No sóc gaire de postres, tanmateix aquest em sedueix, en prenc nota.
Una abraçada.

Seguidors