divendres, 9 d’agost de 2013

Polo de cafè i cardamom

Una recepta facilíssima per a l'estiu que agradarà als amants del café : un polo de cafè amb l'afegit d'una mica de cardamom per a donar-li un toc exòtic i fer-lo (encara) més potent!

Ingredients (6-7 unitats):
6 o 7 cafès forts
sucre
cardamom

motllos per a fer polos, o si no estenen, gotets de plàstic i culleretes de cafè de plàstic

Fem el cafè ben fort, de forma que ens quedin per a 6 o 7 tasses. Quan encara sigui calent, ensucrem al gust i hi afegim una mica de cardamon. Deixem refredar i quan siguin fred, ho posem en els gotets i al congelador.

Passades unes dues hores, haurà agafat prou consistència per a "clavar-lis" els palets del polo i que s'aguantin al seu lloc, ho fem, i deixem que s'acabin de congelar. Ja tindrem uns polos magnífics, per a treure'ls del motllo, només caldrà tenir el gotet uns moments a mà.

Seguidors