divendres, 30 de maig del 2014
Amanida de cigrons a la marroquina
Aquesta recepta l'hem treta del bloc "Cuina del Marroc" que tot sovint visitem. És ràpida, és fàcil, és sana i és fantàstica per portat a la carmanyola o deixar-la preparada amb temps a la nevera.
Ingredients (2 persones):
200 g. de cigrons ja cuits (aquí)
5 o 6 tomàquets xerry
1 ceba petita
1 manat de julivert o de coriandre fresc
pebre vermell dolç
comí en pols
oli
suc de llimona (o vinagre)
pebre negre
Pelem la ceba i la trinxem ben petita. Tallem els tomàquets per la meitat.Trinxem el julivert o el coriandre, una bona quantitat.
En un bol , ho barregem tot: els cigrons, els tomàquets i la ceba i ho amanim amb el julivert o coriandre i les espècies al gust (sense exagerar), l'oli i la llimona o el vinagre.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
3 comentaris:
Que bons, especiats!
per lleparse els dits
El Marroc m'encanta...i la seva gastronomia especialment...quan hi vam ser va ser una experiència gastronòmica inoblidable...i aquests cigrons tan condimentats em porten grans records! Petons!
Publica un comentari a l'entrada