divendres, 30 de maig del 2014

Amanida de cigrons a la marroquina


Aquesta recepta l'hem treta del bloc "Cuina del Marroc" que tot sovint visitem. És ràpida, és fàcil, és sana i és fantàstica per portat a la carmanyola o deixar-la preparada amb temps a la nevera.

Ingredients (2 persones):
200 g. de cigrons ja cuits (aquí)
5 o 6 tomàquets xerry
1 ceba petita
1 manat de julivert o de coriandre fresc
pebre vermell dolç
comí en pols
oli
suc de llimona (o vinagre)
pebre negre

Pelem la ceba i la trinxem ben petita. Tallem els tomàquets per la meitat.Trinxem el julivert o el coriandre, una bona quantitat.

En un bol , ho barregem tot: els cigrons, els tomàquets i la ceba i ho amanim amb el julivert o coriandre i les espècies al gust (sense exagerar), l'oli i la llimona o el vinagre.

3 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

Que bons, especiats!

sandra/ josemaria ha dit...

per lleparse els dits

Mònica Tarradellas ha dit...

El Marroc m'encanta...i la seva gastronomia especialment...quan hi vam ser va ser una experiència gastronòmica inoblidable...i aquests cigrons tan condimentats em porten grans records! Petons!

Seguidors