Unes postres ben senzilles de fer i que queden molt de professional. Aquí les vàrem fer amb poma,però es poden fer amb mango, pinya etc.
Ingredients:
1 placa de pasta de full d'uns 300 gr
3 pomes golden
75 gr de sucre llustre
1 llimona
melmelada d'albercoc o préssec
Pelem les pomes i les tallem a làmines fines. Les freguem amb llimona perquè no ennegreixin.
Estirem la pasta fullada fins a un gruix d'uns 4 mm i tallem rectangles de 5*10 cm (millor fer un paper que ens serveixi de motllo abans).
Col·loquem les porcions de pasta de full en una plàtera que pugui anar al forn untada de mantega. Dintre de cada rectangle, hi posem la poma tallada a làmines fines. Deixem uns 2 cm de marge per tot el voltant.
Posem la plàtera al forn ja calent uns 20 minuts. Uns 4 o 5 minuts abans d'acabar la cocció s'espolsen amb sucre llustre i es tornen al forn.
Una vegada cuites i fredes, es pinten amb la confitura d'albercoc prèviament escalfada i passada pel passapurés. Així ens quedarà ben fina i permetrà que les pastes lluïn com les de les pastisseries.
1 comentari:
Amb poma és com més m'agraden aquestes tartes! I t'han quedat genials, perfectes... segur que van volar!
Una abraçada.
palmira
Publica un comentari a l'entrada