Amb aquest plat tenim un petit gran embolic: el nom! resulta que quan vam comprar a la peixateria aquest petit tauró de forma allargada i color rosadet ens van dir que era mussola, però un temps abans l'havíem comprar a plaça a Barcelona i el peixater li havia donat un altre nom que hem oblidat, per acabar d'embolicar la troca, a vàries pàgines d'internet el nom mussola surt associat a un altre peix i aquest s'anomena gatet (ull! no confondre'l amb el peix gat)...en fi un embolic. Però un embolic molt bo, això sí i fàcil de cuinar!!
Ingredients (1-2 persones):
1 mussola
pebre vermell dolç
all pelat i tallat a làmines
oli
vinagre
farina
Començarem per posar en adob la mussola amb dues parts d'oli per una de vinagre, sal i pebre vermell dolç que remenarem fent una vinagreta. Hi tirem pel damunt uns alls làminats i ho deixem reposar d'un dia per l'altre.
El dia que volguem menjar-nos-la, la traiem de l'adob, l'arrebossem amb una mica de farina i la fregim amb oli abundant. I ja està! Senzill i boníssim
2 comentaris:
Té pinta de ser moixina...
podria ser....em sembla que hi ha una certa confusió amb el nom d'aquest animalet o bé, diversos noms populars :-)
Publica un comentari a l'entrada