Una altra versió d'un plat hindú: uns cigrons amb un bon grapat d'espècies que els hi dónen un sabor característic i deliciós. Si no us agrada el picant, simplement reduïu-ne la quantitat, però no deixem de provar aquest plat!. Com sempre en el cas de la cuina hindú, he canviat el ghee per oli, no en tinc, què hi farem! i he rebaixat la quantitat de picant, només que tingui un puntet i ja està. La recepta l'he treta d'un llibre de cuina hindú.
Ingredients (2 persones):
400 g de cigrons cuits
1 ceba
2 tomàquets madurs petitons
1 culleradeta de gengibre sec
1 all tallat ben petit
1/2 culleradeta de cúrcuma
1 cullerada de coriandre
1 cullerada de garam masala
pebre vermell picant
suc de llimona
1 bitxo verd (jo no n'hi he posat)
2 o 3 cullerades de coriandre picat (no en tenia)
Sofregirem la ceba tallada en juliana, quan comenci a fer-se transparent, hi afegim l'all tallat ben petit, les espècies i li farem donar un parell de voltes. Afegim llavors, els tomàquets tallats a daus, i deixem que tot cogui i es reduieixi una mica el suc. Quan el sofregit sigui ben cuit, hi afegim els cigrons i un raig de suc de llimona, remenem bé i deixem que cogui junt uns 5 minuts.
4 comentaris:
Non funziona google traduttore oggi..sono ceci vero? Piccanti? Anche se non capisco molto ma sembrano appetitosissimi!Buonissimi!
Grazie della risposta Anirac! Adesso funziona il "matto" google!
M'encanta la idea de fer-los picants. Ja t'ho explicaré
hola guapa! Veig que t'agrada la cuina índia, és la meva segona passió culinària... El ghee el trobaràs molt fàcilment a les carnisseries àrabs... Felicitats pel blog!
Publica un comentari a l'entrada