Un altre gelat de iogurt molt fàcil de fer, aquest cop amb mango i el toc del cadàmom i, opcionalment, amb un topping de festucs...deliciós i ràpid de fer.
Ingredients (4 persones):
2 iogurts grecs
2 mangos mitjans madurs
1 culleradeta de cardamom
2 cullerades de sucre
festucs trinxats grollerament (opcional)
Deixem el gelat al congelador i de tant en tant, remenem per a trencar el gel i perquè així ens quedi una crema fina i homogènea.
A l'hora de servir-lo, formem boletes, les posem a la copa o al plat i hi escampem festucs trinxats pel damunt.
4 comentaris:
ostres, que bo i original! A més, sense carregar-se amb massa calories!
Una salutació,
Bon bloc , si senyor !!!
Ànims !!!
Albert
http://lacuinadesempre.blogspot.com
He fet algun cop gelat de mango, però mai hi poso cardamom. El proper cop hop rovaré, li deu donar un gust original molt bo.
El cardamom hi ha de donar un toc molt especial!! i el topping de festucs m'encanta!
Publica un comentari a l'entrada