Fa poc he fet un curs de tècniques de pastillatge i cupcakes..es clar, calia practicar i què millor que fer uns cupcakes amb els colors de la colla de la ciutat ? així que aquí els teniu: vermells (pel color de la camisa de Barcelona), blancs (els pantalons) i amb un toc de negre (la faixa), els cupcakes més castellers!
Ingredients (16 unitats):
2ous
125 cc d'oli
150 cc de llet
225 g de farina
180 g de sucre
1 cullerada de llevat royal
2 cullerades soperes d'aigua de roses (la trobeu als colmados àrabs)
colorant vermell
per la decoració:
fideus de xocolata i/o granets de xocolata
200 g de formatge philadelpia o similar
60 g de mantega
100g de sucre glaç
També necessitarem:
una màniga pastissera
broquets de formes diferents
Començarem fent les magdalenes i per això barrejarem l'oli amb el sucre, quan sigui ben desfet, hi afegirem els rovells. Batrem fins que agafi tot plegat bastant volum. Hi afegirem la llet, l'aroma d'aigua de roses, el colorant al gust i la farina (a poc a poc). Anirem barrejant amb cura.
Batrem les dues clares a punt de neu i quan siguin ben fortes, les afegirem amb molta delicadesa a la barreja anterior. Abocarem l a pasta resultant en els motllos de cupcakes i ho posarem al forn a 180º fins que siguin cuites.
A part, prepararem la cobertura de formatge. En el bol de la batedora, hi posarem el formatge ben fred i el sucre, ho treballarem fins a tenir una textura ferma (mínim 3-4 minuts)
Incorporarem la mantega fosa però no calenta i tornarem a batre fins que no hagi recuperat el volum i la consistència. Posarem la crema a la màniga pastissera i quan les magdalenes siguin fetes i refredades començarem a decorar-les.
Com a tot final, hi posarem pel damunt els fideus de xocolata i/o les perles de xocolata.
3 comentaris:
Tinc una llarga llista de les coses que voldria fer. En tens un munt d'interessants
Ja he vist que els dolços i castellers poden anar lligat i fent país. Genials!
Apa! Això si que és una fantàstica manera de practicar!! Són preciosos i ben originals!! Petonets
Publica un comentari a l'entrada