Una recepta força addient a l'estiu: es pot fer a la barbacoa o a la planxa i no representa tampoc una gran feinada; per altra banda, es sana, té un puntet d'exòtic i l'ingredient principal és el pollastre que pràcticament agrada a tothom!
Ingredients (4 persones)
4 pits de pollastre a daus
coriandre fresc
1 llima
1 culleradeta de cafè de comí mòlt
1/2 culleradeta de cúrcuma
menta fresca
Picolarem el coriandre i la menta ben fins. Espremerem la llima i abocarem el suc en un bol. Afegim en aquest mateix bol el coriandre i la menta, la cúrcuma i el comí. Barrejarem i afegirem llavors el pollastre a daus. Tornarem a barrejar-ho tot i deixarem marinar com a mínim 3 o 4 hores, barrejant-ho de nou de tant en tant.
Quan arribi l'hora de fer els pintxos, escorrerem el pollastre i el clavarem als pintxos. Mentrestant haurem preparat la barbacoa o la planxa ben roents i coure'm els pintxos...compte de no passar-se amb la cocció que no ens quedi eixarreït!
5 comentaris:
Genial aquesta recepta, me l'apunto per la propera barbacoa!
Tinc de tot...ho provaré !
m'encanta tot el que te´especies! ha de ser bonissima aquesta broxeta! petons
Això s'ha de provar, les espècies m'agraden moltíssim!!!
M'encanta aquesta proposta!
Publica un comentari a l'entrada