dilluns, 25 d’agost del 2014

Patates amb tomàquet i orenga

Una altra recepta tradicional de Calàbria treta també aquest cop, dels receptaris que vaig portar d'allà.

Ingredients (2 persones):
3 patates mitjanes
4 o5 tomàquets madurs
pa ratllat
orenga (força)
bitxo

Pelem i tallem les patates a rodanxes fines. Tallem també els tomàquets de la mateixa manera. Posem en una teula que pugui anar al forn i de parets altes una capa de tomàquets, els amanim amb sal i orenga, el bitxo (si fos el cas) i un fil d'oli. Damunt hi posem una capa de rodanxes de patata i amanim de nou. Anem fent capes i amanint i finalitzem amb una de tomàquets.

Cobrim amb pa ratllat i enfornem a foc fort fins que siguin ben cuites les patates.

2 comentaris:

No tot són postres ha dit...

Aquest plat ans entusiasmarà a casa quant el tastem!!!
PTNTS
Dolça

Teresa ha dit...

Un magnífic acompanyament!!

Seguidors