dimarts, 10 de maig del 2011
Cuixes de granota amb all i julivert
Una recepta per a fer de forma molt ràpida i fàcil uns entrants. Les cuixes de granotes les podeu trobar a botigues de congelats.
Ingredients (2 persones):
10 cuixes de granota
all
julivert
farina
farina de galeta
sal i pebre negre.
Trinxem l'all pelat i el julivert; quan sigui tot ben tallat, hi afegim una mica de farina de galeta i barregem.
Salem i empebrem les cuixes de granota i les pasem per farina. Posem una paella al foc amb oli amb oli abundant, hi tirem les cuixes de granota i deseguida hi afegim la barreja d'all i julivert amb farina de galeta. Donem uns tombs a tot plegat i quan ho tinguem cuit, ho treiem del foc i servim calent
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
No he menjat mai cuixes de granota, em fa una mica de cosa... tot i que diuen que s'assembla molt al conill, oi?
A veure si m'atreveixo :)
hola Gemma!
doncs sí, efectivament, s'assembla molt al conill....jo les havia provat fa molt de temps a l'estranger (en un restaurant italià) i aqui es poden trobar a restaurants del Delta..les cuienen molt be!!
Jo tampoc les he menjat mai. Segur que m'agrdaràn si s'assemble a la carn de conill.
Petonets
Doncs apa! Jo també m'afegeixo a les que no les he tastat mai, però em faria gràcia... Ara ja se on trobar una recepta!! Petonets
Publica un comentari a l'entrada