Aquesta recepta ens servirà per a fer un bon guisat de pollastre aprofitant l'abundància de tomàquets i de pebrots vermells.
Ingredients (2 persones):
1/2 mig pollastre tallat a octaus
4 tomaquets mitjans ben madurs
1 pebrot vermell
canyella en pols
julivert
1 o 2 alls
Netegem el pollastre i l'amanim amb sal i canyella (generosament). En una cassola, enrossim el pollastre. Quan tingui un bonic color dauradet, hi afegirem el pebrot tallat a tires. Es millor que en aquest punt, tapem la cassola. Quan el pebrot comenci a estovar-se, hi afegirem l'all (o els alls) picats ben fins. Deixem uns minuts i hi afegim el julivert tallat també ben fi. Immediatament, i perquè no se'ns cremi el julivert, hi afegirem els tomàquets sense pell, tallats i lleugerament aixafats. Si ens agrada, hi podem afegir un trosset de canyella en branca per a potenciar encara més el gust. Deixem que es cogui el guisat a foc mitjà, si veiem que es queda sense suc, es millor que el tapem.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada