Ingredients (2 persones):
3 tomàquets mitjans madurs
5 anxoves en oli , de llauna o casolanes (aquí)
2 alls
4 o 5 fulles d'alfàbrega
pebre vermell picant (opcional)
Posem en una paella amb oli, els alls tallats ben menuts, deixem que es coguin una mica sense deixar que agafin color. Afegim les anxoves i deixem que es desfacin (podem "ahudar-les" aixafant-les amb una forquilla).
Quan s'hagi format una pasta, hi afegim tallats menuts els tomàquets amb pell i tot. Afegim el pebre vermell picant al gust i les fulles d'alfàbrega picolades.
Deixem que es cogui la salsa, quan el tomàquet sigui cuit, rectifiquem de sal si cal (vigileu, que les anxoves ja ho són! de salades) i aboquem la salsa calenta per damunt la pasta ja cuita preparada en una safata. Servim immediatament.
2 comentaris:
Quina salsa més bona!! per cert, provaré de fer les anxoves casolanes :-)
ostres, quina idea, afegir anxoves a la salsa de tomàquet... apuntat!!! és perfecte per variar una mica i no menjar sempre el mateix!
una salutació,
Publica un comentari a l'entrada